Έναρξη των εσπερινών ομιλιών στην ενορία του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΜε την ευδοκία του Αγίου Τριαδικού Θεού και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλου, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 ξεκίνησαν οι εσπερινές ομιλίες – μαθήματα στην ενορία του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας. Ομιλητής ήταν ο πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Λ. Βασιλείου, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Σιάτιστας.

Οι ομιλίες γίνονται κάθε Κυριακή απόγευμα εντός του Ιερού Ναού, μετά τον εσπερινό και την ακολουθία της παρακλήσεως στην Υπεραγία Θεοτόκο. Η ακολουθία του εσπερινού αρχίζει στις 6.00 το απόγευμα και στις 7.00 η ομιλία.

Κατά τις ομιλίες γίνεται ερμηνεία στο κατά Λουκάν Άγιο Ευαγγέλιο, σύμφωνα με τους Αγίους Πατέρες της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.

Την ομιλία μπορείτε να την ακούτε την ώρα που γίνεται, από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης, «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ», στους 103 MHz στα FM, και από το διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της Ενορίας, στην θέση siatistaagiosnikolaos.gr. Μπορείτε να την ακούτε και σε επανάληψη κάθε Δευτέρα στις 3.00 το απόγευμα.

This entry was posted in Επικαιρότητα and tagged . Bookmark the permalink.