7ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ) στην Ενορία του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας

Με επιτυχία διεξήχθη το 7ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ) στο Ενοριακό κέντρο της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας από 18 μέχρι 29 Αυγούστου 2017.

Οι όμιλοι ήταν 8 και συμμετείχαν 24 παίκτες διαφόρων ηλικιών.

Στους ημιτελικούς έφθασαν ο Χασιώτης Αθανάσιος με τον Λέγγο Σωτήριο και η Σβώλη Περιστέρα με τον Λέγγο Γεώργιο. Στον τελικό έπαιξαν ο Λέγγος Σωτήριος με τον Λέγγο Γεώργιο. Νικητής ανεδείχθει ο Λέγγος Γεώργιος. Την τρίτη θέση πήρε η Σβώλη Περιστέρα.

Οργανωτική επιτροπή για την διεξαγωγή του αθλήματος ήταν οι Λεζγίδης Νικόλαος, Λέγγος Γεώργιος και Παπαδόπουλος Ιωάννης. Υπεύθυνος της όλης οργάνωσης ήταν ο Εφημέριος της Ενορίας του Αγίου Νικολάου πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Λ. Βασιλείου.

Σε όλους τους παίκτες που συμμετείχαν, απονεμήθηκε «Δίπλωμα Συμμετοχής» και ως δώρο ένα βιβλίο. Στους τρεις πρώτους απονεμήθηκαν τα Α΄, Β΄ και Γ΄ βραβεία και επί πλέον ένα δεύτερο βιβλίο.

Ο π. Βασίλειος έδωσε «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος! Συγχαρητήρια για την άρτια διοργάνωση στους οργανωτές και κυρίως, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους νικητές».

 

This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.