Ο Ραδιοφωνικός σταθμός «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης συμπληρώνει 28 χρόνια συνεχούς λειτουργίας (1989 – 2017)

Τα 28 χρόνια λειτουργίας της γιορτάζει σήμερα η

Ραδιοφωνία «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ».

Ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης έκανε τα πρώτα δειλά του βήματα στα ερτζιανά την 11η Αυγούστου του 1989.

Από πολλούς το εγχείρημα χαρακτηρίστηκε παράτολμο… και ίσως να είχαν δίκαιο, βλέποντας τα γεγονότα με κοσμικά μόνο κριτήρια.

Η Ραδιοφωνία «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ», όμως, είχε και έχει ως σκοπό και στόχο τη μετάδοση του Λόγου του Θεού και την προβολή της υγιούς ελληνικής τοπικής παραδόσεως. Να γίνει το φως στα πυκνά σκοτάδια των καιρών μας. Και επί 28 χρόνια, αυτό προσπαθεί. Να παραμείνει η ελπίδα στην εποχή του χάους, στα δύσκολα τούτα χρόνια.

Στα 28 αυτά χρόνια εργάστηκαν με όρεξη, αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς, 180 συμπολίτες μας και φίλοι της ραδιοφωνίας.

Όλοι αυτοί πρόσφεραν από τον χρόνο τους, από τις γνώσεις τους, από την ξεκούρασή τους, από τις οικονομίες τους, για να υπηρετήσουν τον συνάνθρωπο, τον υπερήλικα, τον άρρωστο, τη νοικοκυρά, τον εργαζόμενο, το μαθητή, τον πιο απομακρυσμένο έλληνα σ’ ολόκληρη τη γη.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης, από το 2008, μέσω Διαδικτύου, ακούγεται σ’ όλη την Ελλάδα και σε κάθε γωνιά της υδρογείου.

Ας ευχαριστούμε, λοιπόν, και ας δοξάζουμε τον Άγιο Τριαδικό Θεό, για όλα όσα ευλογεί και γίνονται.          

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, Σισανίου και Σιατίστης κ. κ. Παύλου, αλλά και τις προσευχές όλων των ακροατών μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια, ελπίζοντας στον Θεό, πως η προσφορά μας η οποία ξεκινάει μέσα από την ψυχή φτάνει μέχρι ψηλά στον ουρανό, όχι σαν απλό ραδιοφωνικό κύμα, αλλά σαν ελπίδα ζωής αιωνίου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αγαπητούς μας ακροατές και όλους εκείνους που μας ενισχύουν ηθικά και οικονομικά. Μας δίνουν πολύ κουράγιο, για να συνεχίσουμε!

Ευχόμαστε ώστε ο Άγιος Τριαδικός Θεός να ανταποδίδει πλούσιες τις ευλογίες Του σε όλους!

H Διεύθυνση και το Προσωπικό του Ρ/Σ
«ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ»

 

Μπορείτε να βρείτε τη ραδιοφωνία

«ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ»

στα FM 103 Mhz και στο διαδίκτυο στην διεύθυνση: www.siatistaagiosnikolaos.gr

This entry was posted in Επικαιρότητα and tagged . Bookmark the permalink.