27 χρόνια Ράδιο «Ορθοδοξία και Παράδοση» της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης.

27 ΧΡΟΝΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΟ Ραδιοφωνικός σταθμός «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης συμπληρώνει 27 χρόνια συνεχούς λειτουργίας. (1989 – 2016)

Τα 27 χρόνια λειτουργίας της γιορτάζει σήμερα η Ραδιοφωνία «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ».

Ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης έκανε τα πρώτα δειλά του βήματα στα ερτζιανά την 11η Αυγούστου του 1989.

Από πολλούς το εγχείρημα χαρακτηρίστηκε παράτολμο… και ίσως να είχαν δίκιο, βλέποντας τα γεγονότα με κοσμικά μόνο κριτήρια.

Η Ραδιοφωνία «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ», όμως, είχε και έχει ως σκοπό και στόχο την μετάδοση του Λόγου του Θεού, να γίνει το φως στα πυκνά σκοτάδια των καιρών μας.

Και, 27 χρόνια αυτό προσπαθεί… να παραμείνει στα δύσκολα τούτα χρόνια η ελπίδα στην εποχή του χάους.

Στα 27 αυτά χρόνια εργάστηκαν αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς περισσότεροι από 170 συμπολίτες μας και φίλοι της ραδιοφωνίας.

Όλοι αυτοί πρόσφεραν από τον χρόνο τους, από τις γνώσεις τους, από την ξεκούρασή τους, από τις οικονομίες τους, για να υπηρετήσουν τον συνάνθρωπο, τον υπερήλικα, τον άρρωστο, τη νοικοκυρά, τον εργαζόμενο, το μαθητή, τον απομακρυσμένο.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης, μέσω Διαδικτύου, ακούγεται και σ’ όλη την Ελλάδα, στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή αλλά και σε κάθε γωνιά της υδρογείου.

Ας ευχαριστούμε και ας δοξάζουμε τον Άγιο Τριαδικό Θεό, για όλα όσα έχει ευλογήσει να γίνουν.          

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. κ. Παύλου, αλλά και τις προσευχές όλων των ακροατών μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια, ελπίζοντας στον Θεό, πως η προσφορά μας που ξεκινάει μέσα από την ψυχή φτάνει μέχρι ψηλά στον ουρανό, όχι σαν απλό ραδιοφωνικό κύμα, αλλά σαν ελπίδα ζωής αιωνίου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αγαπητούς μας ακροατές και όλους εκείνους που μας ενισχύουν ποικιλοτρόπως. Μας δίνουν πολύ κουράγιο, για να συνεχίσουμε!

Ευχόμαστε ώστε ο Άγιος Τριαδικός Θεός να ανταποδίδει πλούσιες τις ευλογίες Του σε όλους!

Η Διεύθυνση και το Προσωπικό του Ρ/Σ
«ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ»

This entry was posted in Επικαιρότητα and tagged . Bookmark the permalink.