Υποδοχή Τιμίου Ξύλου και Ιερού Λειψάνου της Αγίας Ελένης – Θεία Λειτουργία Προηγιασμένων Δώρων

Την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, η ενορία του Αγίου Νικολάου στη Σιάτιστα, θα έχει την μεγάλη ευλογία να υποδεχθεί τμήμα του Τιμίου και Ζωοποιού Ξύλου του Κυρίου μας και μέρος του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Ελένης, μητέρας του Μεγάλου Κωνσταντίνου.

Η υποδοχή θα γίνει 6:30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Το Τίμιο Ξύλο και το Ιερό λείψανο θα μεταφέρει προς ευλογία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. κ. Παύλος μετά από τριήμερη παραμονή στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας.

Μετά την έλευση των ιερών αυτών θησαυρισμάτων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. κ. Παύλος θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων.

Τα Ιερά αυτά θησαυρίσματα μεταφέρονται από την Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου Εράτυρας και θα παραμείνουν στον Ναό έως  το πέρας της Θείας Λειτουργίας των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων.

Ας προσέλθουμε, όλοι οι πιστοί, με ευλάβεια, σεβασμό και πίστη, να προσευχηθούμε, να κοινωνήσουμε, να ακούσουμε το θείο λόγο, να προσκυνήσουμε το Τίμιο Ξύλο, για να λάβουμε δύναμη από τον Τίμιο Σταυρό  και το ιερό λείψανο της Αγίας Ελένης, μητέρας του Αγίου Κωνσταντίνου, για να την παρακαλέσουμε να πρεσβεύει για όλους μας.

Η εκκλησιαστική επιτροπή

Ενορίας Αγίου Νικολάου Σιάτιστας

This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.