Τα παιδιά των κατηχητικών της Ενορίας του Αγίου Νικολάου γιόρτασαν τα Χριστούγεννα

Μία πολύ όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση παρουσίασαν τα παιδιά των Κατηχητικών της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας, το απόγευμα της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου 2015.
Όσοι παρευρέθησαν στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού, χάρηκαν και χειροκρότησαν τα παιδιά, τα οποία πολύ όμορφα παρουσίασαν το πραγματικό μήνυμα της Εορτής των Χριστουγέννων.
Το πρόγραμμα της Χριστουγεννιάτικης εκδηλώσεως περιελάμβανε:
Χριστουγεννιάτικους ύμνους, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, ποιήματα και τη Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση, «Τα δώρα Του».
Το θεατρικό σκηνοθέτησε η κατηχήτρια Περιστέρα Μάνιου, εκπαιδευτικός, και τα παιδιά γεμάτα ζωντάνια, ενθουσιασμό και χαρά για την Εορτή της Ενανθρωπήσεως του Ιησού Χριστού, ερμήνευσαν το έργο με ιδιαίτερη επιτυχία ώστε οι παρευρισκόμενοι να συγκινηθούν αρκετά και να τα χειροκροτήσουν παρατεταμένα.
Την εκδήλωση επισφράγισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ο Σισανίου και Σιατίστης κ. κ. Παύλος, ο οποίος μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τους Κατηχητές για το θεάρεστο έργο που επιτελούν στα Κατηχητικά Σχολεία, καθώς και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης.
Στο τέλος μοιράστηκαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. κ. Παύλο αναμνηστικά σε όλα τα παιδιά και τους Ιερείς της ενορίας π. Βασίλειο και π. Νέστορα. Ο Σεβασμιώτατος πρόσφερε επίσης και από μία πλαστικοποιημένη εικονίτσα της Γεννήσεως του Χριστού και ο π. Βασίλειος δώρισε σε όλα τα παιδιά από ένα αρωματισμένο σαπουνοδωράκι, ευγενική προσφορά του κ. Παναγιώτη Αμεξίζογλου.
Οι Ιερείς της Ενορίας π. Βασίλειος και π. Νέστορας και οι κατηχητές, εύχονται σ’ όλα τα παιδιά να γιορτάσουν το μεγάλο γεγονός της Γεννήσεως του Χριστού πνευματικά, εκκλησιαστικά, και η ερχόμενη νέα χρονιά 2016 να είναι ευλογημένη από τον Κύριο Ιησού Χριστό.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.