Τσιμεντόστρωση του δρόμου προς το εξωκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων

Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2017, η Εκκλησιαστική Επιτροπή της Ενορίας του Αγίου Νικολάου ξεκίνησε την επισκευή του δύσκολου τμήματος του δρόμου, που οδηγεί στο εξωκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου και των Αγίων Θεοδώρων στη Γεράνεια.
Μετά από αρκετά χρόνια, που έγιναν οι πρώτες εργασίες στο χωμάτινο αγροτικό δρόμο (τοιχίο με κτιστή πέτρα και τσιμεντόστρωση του ανηφορικού δρόμου), η Εκκλησιαστική Επιτροπή αποφάσισε να ολοκληρώσει την τσιμεντόστρωση και του υπόλοιπου τμήματος του δρόμου, που δυσκόλευε στην πρόσβαση στο εξωκκλήσι.
Την Τρίτη, λοιπόν, στρώθηκαν με τσιμέντο και άλλα τμήματα του δρόμου, για την ομαλή ανάβαση – κατάβαση των αυτοκινήτων. Υπολείπεται και άλλη διαδρομή ώσπου να ολοκληρωθεί ο δρόμος.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας ευχαριστούν όλους εκείνους που βοήθησαν οικονομικά, αλλά και πρόσφεραν εθελοντική εργασία, για τις εργασίες αποκατάστασης του δρόμου προς το εξωκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου και των Αγίων Θεοδώρων. Ο Άγιος τριαδικός Θεός να τους ευλογεί και οι άγιοι του εξωκκλησίου να είναι βοηθοί και προστάτες τους.

This entry was posted in Επικαιρότητα and tagged . Bookmark the permalink.