Αγιασμός Ενάρξεως Κατηχητικών Σχολείων στην Ενορία του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015, σύμφωνα με σχετική απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας μας, αρχίζουν οι Κατηχητικές Συντροφιές για όλες τις ηλικίες, από τα παιδιά της Προσχολικής ηλικίας, τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου, του Λυκείου, μέχρι και τους μεγαλύτερους σε ηλικία, σ’ όλες τις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Οι Ιερείς και οι κατηχητές της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας, καλούν όλα παιδιά να έλθουν στην παρέα των Κατηχητικών Σχολείων και Νεανικών Συντροφιών για να γνωρίσουν τον Χριστό, καθώς και τους μεγάλους στις εσπερινές ομιλίες.
Ο Αγιασμός Έναρξης των Κατηχητικών Σχολείων στην Ενορία του Αγίου Νικολάου θα γίνει την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015, στις 6:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Χριστό μέσα από συναντήσεις που θα πραγματοποιούνται εβδομαδιαίως στην Ενορία. Παράλληλα μπορούν να συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες όπως για παράδειγμα ομαδικά παιχνίδια, να ζωγραφίσουν και να φτιάξουν χειροτεχνίες, να συμμετέχουν σε εκδρομές και πολλές άλλες δραστηριότητες.

This entry was posted in Επικαιρότητα and tagged , . Bookmark the permalink.