Αγρυπνία τελέσθηκε για ενίσχυση και φωτισμό των μαθητών στις εξετάσεις και για την επέτειο του σεισμού στον Ιερό Ναό της Παναγίας στη Σιάτιστα.

Η Ενορία του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας, όπως κάθε χρόνο, συμμεριζόμενη την αγωνία των υποψηφίων μαθητών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και των οικογενειών τους, αλλά και όλων των παιδιών πού θα δώσουν προαγωγικές εξετάσεις στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο, τέλεσε υπέρ αυτών Αγρυπνία την Τρίτη το βράδυ στις 13 Μαΐου 2015, στον ιστορικό Ναό της Παναγίας, προς ενίσχυση, φωτισμό και επιτυχία των διαγωνιζομένων παιδιών.

Στη Θεία Λειτουργία προσήλθαν αρκετοί νέοι, οι οποίοι προσευχήθηκαν και συμμετείχαν με ευλάβεια στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, το οποίο τέλεσαν οι Ιερείς της Ενορίας π. Βασίλειος και π. Νέστορας.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο π. Βασίλειος ευχήθηκε στα παιδιά «να έχουν θείο φωτισμό και καλή επιτυχία και κάθε πρόοδο στη ζωή τους».

Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε και για την ανάμνηση της 20ής επετείου από την ημέρα του σεισμού του 1995, προς δόξα και ευχαριστία στο Θεό, ο οποίος μας γλίτωσε από την καταστροφική μανία του σεισμού και δεν θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα.

This entry was posted in Επικαιρότητα and tagged . Bookmark the permalink.