Ξεκίνησε η Έκθεση Ορθόδοξου Χριστιανικού βιβλίου στην Ενορία του Αγίου Νικολάου. Θα διαρκέσει μέχρι 14 Δεκεμβρίου

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έκθεση Ορθόδοξου Χριστιανικού βιβλίου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014, το βράδυ, στην αίθουσα του Ενοριακού Κέντρου του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας, στα πλαίσια της πανηγύρεως της Ενορίας.
Οι βιβλιόφιλοι επισκέπτες βρήκαν μια μεγάλη ποικιλία τίτλων ορθόδοξης πνευματικότητας από πολλούς γνωστούς εκδοτικούς οίκους, όπως την Αγία Γραφή, την Παλαιά και Καινή Διαθήκη, με μετάφραση ή χωρίς μετάφραση, συγγράμματα των Αγίων Πατέρων και διάφορα βιβλία συγχρόνων Αγίων, για τις πνευματικές τους ανησυχίες καθώς και ποικίλου περιεχομένου: λογοτεχνικά, ιστορικά, αγιογραφικά, αγιολογικά, θεολογικά, πατερικά, για την οικογένεια, για τους νέους και τα παιδιά και πάρα πολλά άλλα.
Στόχος της εκθέσεως είναι να γνωρίσουν οι άνθρωποι, κάθε ηλικίας, το χριστιανικό βιβλίο, να το αγαπήσουν, να ανακαλύψουν και να γευθούν τούς πολύτιμους πνευματικούς καρπούς, πού κρύβονται στις σελίδες τους.
Αν διαμένετε κοντά στην πόλη της Σιάτιστας και είστε λάτρεις του βιβλίου, και συγκεκριμένα του Ορθόδοξου Χριστιανικού βιβλίου, καλό θα ήταν να επισκεπτόσαστε την έκθεση! Τα βιβλία είναι σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Επίσης μπορείτε να δείτε και ένα πλήθος από τίτλους βιβλίων πολλών χριστιανικών εκδοτικών οίκων στον ίδιο χώρο!
Η Έκθεση θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014.

Ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες από την πρώτη μέρα λειτουργίας της Εκθέσεως.

This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.