Εθιμοτυπική επίσκεψη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της ενορίας του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας στον Δήμαρχο Βοΐου κ. Δημήτριο Λαμπρόπουλο.

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 ο προϊστάμενος της ενορίας του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας, πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Βασιλείου, μαζί με τον συνεφημέριό του πρωτοπρεσβύτερο Νέστορα Γκουρομίσιο και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, στον Δήμαρχο Βοΐου κ. Δημήτριο Λαμπρόπουλο.
Οι δύο πλευρές είχαν την πρώτη συνάντηση γνωριμίας μετά την ανάληψη καθηκόντων του Δημάρχου, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ζεστό κλίμα.
Ο π. Βασίλειος ευχήθηκε στον κ. Δήμαρχο «να του χαρίζει ο Θεός υγεία και σύνεση, για μία χρηστή διοίκηση και του ζήτησε να υπάρχει καλή συνεργασία Δήμου και Ενορίας».
Στη συνάντηση, από πλευράς της ενορίας του Αγίου Νικολάου, παρουσιάσθηκαν εν ολίγοις οι δραστηριότητες της ενορίας. Συζητήθηκε η δυνατότητα και ο τρόπος συνεργασίας του Δήμου με την Ενορία, σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, σ’ αυτή τη χρονική περίοδο, που οι πολίτες – ενορίτες πάσχουν ποικιλοτρόπως και διάφορα άλλα τρέχοντα θέματα.
Στον κ. Λαμπρόπουλο, ως αναμνηστικό δώρο, επι τη αναλήψει των καθηκόντων του ως Δημάρχου, πρόσφεραν ένα βιβλίο γραμμένο από τον καθηγούμενο της Ιεράς Μονής του Δοχειαρίου του Αγίου Όρους π. Γρηγόριο, με την ευχή να υπάρχει καλή συνεργασία καθ’ όλη την περίοδο της Δημαρχίας του.

This entry was posted in Επικαιρότητα and tagged . Bookmark the permalink.