Τα ονομαστήριά του εόρτασε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ ο πρωτοπρεσβύτερος π. Νέστορας Γκουρομήσιος

Σήμερα Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014, εορτή του Αγίου μάρτυρος Νέστορος, εόρτασε τα ονομαστήριά του ο πρωτοπρεσβύτερος π. Νέστορας Γκουρομήσιος, Ιερέας του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Σιάτιστας.
Το πρωί τελέσθηκε υπό του εορτάζοντος Ιερέως Θεία Λειτουργία με συλλειτουργό τον πρωτοπρεσβύτερο π. Βασίλειο Βασιλείου.
Αρκετοί ήταν εκείνοι που προσήλθαν από νωρίς το πρωί στον Ιερό Ναό, για να λειτουργηθούν και να τιμήσουν με την παρουσία τους τον π. Νέστορα.
Πριν την απόλυση, ο προϊστάμενος του Ναού π. Βασίλειος ευχήθηκε στον π. Νέστορα, να του δίνει ο Θεός δύναμη στην επιτέλεση των ιερατικών καθηκόντων και μακροημέρευση.
Μετά το πέρας των ακολουθιών προσφέρθηκε κέρασμα στην αίθουσα του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Νικολάου σε όλους τους πιστούς, που ήλθαν για να εκκλησιαστούν και να ευχηθούν στον εορτάζοντα π. Νέστορα.
Στο ιερό αναλόγιο έψαλλε ο μουσικολογιώτατος Ιερέας Ιωάννης Δουγαλής και οι ιεροψάλτες Δημήτριος Γράβας και Γεώργιος Φίλιος
Ο π. Νέστορας ευχαρίστησε όλους που συμμετείχαν στην ευχαριστιακή σύναξη και τον ευχήθηκαν για την ονομαστική του εορτή.

This entry was posted in Επικαιρότητα and tagged . Bookmark the permalink.