25 ΧΡΟΝΙΑ (1989 – 2014) ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» 103 ΜΗz FM

Με τη χάρη του Αγίου Τριαδικού Θεού και τις ευλογίες του πρώην Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κυρού Αντωνίου, πριν 25 χρόνια, στις 11 Αυγούστου 1989, ξεκίνησε τη λειτουργία του και συνεχίζει με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. κ. Παύλου, ο ραδιοφωνικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης: «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» στους 103 ΜΗz στα FM.
Αυτές τις 9.130 ημέρες, με περισσότερες από 218.760 ώρες λειτουργίας, εργάστηκαν αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς περισσότεροι από 170 συμπολίτες μας και φίλοι της ραδιοφωνίας. Όλοι αυτοί προσέφεραν από τον χρόνο τους, από τις γνώσεις τους, από την ξεκούρασή τους, από τις οικονομίες τους, για να υπηρετήσουν τον συνάνθρωπο, τον υπερήλικα, τον άρρωστο, τη νοικοκυρά, τον εργαζόμενο, το μαθητή, τον απομακρυσμένο στα πέρατα της γης.
Το οικονομικό κόστος όλων αυτών των ετών, για πομπούς, radio link, εξοπλισμό ραδιοθαλάμων, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κασέτες, CD, DVD κ.λ.π., το οποίο, μέχρι σήμερα, πέρασε τα 152.000 ΕΥΡΩ (51.832.000 δραχμές), το βάσταξαν οι πολλοί φίλοι της ραδιοφωνίας.
Το εκκλησιαστικό, πνευματικό, εθνικό, κοινωνικό, παιδαγωγικό έργο του ραδιοφωνικού σταθμού είναι πραγματικά μεγάλο. Βοήθησε πολλούς. Το βεβαιώνουν οι ευχαριστίες πάμπολλων ακροατών απ’ την πόλη μας, την γύρω περιοχή, και τον κόσμο ολόκληρο, μέχρι τα πέρατα της γης, (λόγω της συνδέσεώς μας στο Διαδίκτυο) μέχρις εκεί όπου ακούγεται η φωνή του σταθμού.
Άπειρες ευχαριστίες πρέπει να αναπέμπουμε διαρκώς στον Άγιο Τριαδικό Θεό μας, για τη συνεχή λειτουργία της ραδιοφωνίας όλα αυτά τα χρόνια.
Πολλές ευχαριστίες χρεωστούμε και στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. κ. Παύλο, για την όλη πνευματική και ηθική συμπαράσταση που προσφέρει, ώστε να συνεχισθεί αυτή η πνευματική προσπάθεια.
Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια πρέπει να δώσουμε όλοι μας, σ’ όλους εκείνους που εργάσθηκαν και εργάζονται, για την εύρυθμη λειτουργία του Ραδιοφωνικού Σταθμού.
Ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη οφείλουμε και σ’ όλους εκείνους, που βάσταξαν το οικονομικό βάρος όλων αυτών των ετών. Να τους ευλογεί ο Θεός.
Οι ραδιοφωνικοί θάλαμοι, όπου γίνεται η παραγωγή των διαφόρων εκπομπών, βρίσκονται στο χώρο του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας, το οποίο είναι ευγενική προσφορά των αειμνήστων ευεργετών της Σιάτιστας, Νικολάου και Αικατερίνης Τύρνα.
Μπορείτε να επισκεφθείτε τους ραδιοθαλάμους του Ρ/Φ σταθμού και να δείτε το έργο που επιτελείται.
Είναι ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, να πείτε ένα καλό λόγο σ’ όλους αυτούς που εργάζονται εκεί.
Να ευχαριστήσετε και να δοξάσετε τον Θεό, για όλα όσα έχει ευλογήσει να γίνουν.

Από τη Διεύθυνση της Ραδιοφωνίας «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

This entry was posted in Επικαιρότητα and tagged . Bookmark the permalink.