Ο ραδιοφωνικός έρανος ολοκληρώθηκε, ο έρανος συνεχίζεται

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο ραδιοφωνικός έρανος, που διενεργήθηκε από το ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. κ. Παύλου, για τη συγκέντρωση χρημάτων, με σκοπό να βοηθηθεί κάποια συμπολίτισσά μας, η οποία υπεβλήθη εκτάκτως σε σοβαρή εγχείριση. Στην επιτυχία του εράνου συνέβαλαν και οι τοπικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί «ΡΑΔΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑ» και «SIERA FM».
Την παρουσίαση έκαναν οι κ. Πεσνικάς Θεόδωρος και κ. Τσακνάκη – Βάσιου Σπυριδούλα. Πήραν το λόγο ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος, ο πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Βασιλείου, ο κ. Σαμαράς Βασίλειος.
Το ποσό που συγκεντρώθηκε ανήλθε στα 4.310 €, εκτός από εκείνα που κατατέθηκαν στον λογαριασμό των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης, που ακόμη δεν γνωρίζουμε.
Η ανταπόκριση των συμπολιτών ήταν αυθόρμητη και συγκινητική. Ο έρανος συνεχίζεται, ώσπου να μπορέσουμε να πλησιάσουμε και να καλύψουμε, αν είναι δυνατόν, το ποσό που χρειάζεται η οικογένεια για να ξεπεράσει τη δύσκολη αυτή περιπέτεια.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος και όλοι όσοι συνέβαλαν σ’ αυτή την προσπάθεια, ευχαριστούμε πολύ όλους εκείνους που με αγάπη χριστιανική πρόσφεραν από το υστέρημά τους ή και από το περίσσευμα.
Επειδή μας τηλεφώνησαν από το εξωτερικό, σημειώνουμε στη συνέχεια
τον αριθμό ΙΒΑΝ της Εθνικής Τράπεζας: IBAN GR5701104720000047229603890
καθώς και τον αριθμό λογαριασμού της τράπεζας: 472 / 296038 – 90

Η Ερανική Επιτροπή

This entry was posted in Επικαιρότητα and tagged . Bookmark the permalink.