Την ετήσια εκδήλωση της κοπής πίττας πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας «Ο Άγιος Παντελεήμων».

Την περασμένη Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014, το πρωί, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών, στη αίθουσα του Κ.Α.Π.Η Σιάτιστας παρουσία τοπικών φορέων, μελών και φίλων του Αιμοδοτικού Συλλόγου καθώς και πολλών μελών του Κ.Α.Π.Η, έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιττα.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τατιανή Γκουρομίσιου με αφορμή την εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας, έκανε απολογισμό για το απερχόμενο έτος 2013.

Η Διαχειρίστρια αίματος κ. Αλεξάνδρα Ζιώγου – Βερβέρα ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τις αιμοδοσίες που έγιναν μέσα στο 2013, τις μονάδες αίματος που συγκεντρώθηκαν αλλά και πόσες μονάδες αίματος δόθηκαν σε συνανθρώπους μας που τις είχαν ανάγκη. Η κ. Βερβέρα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά, όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου για προσφορά αίματος αλλά και  αυτούς που βοηθούν το Σύλλογο οικονομικά, για να έχει τη δυνατότητα να δραστηριοποιείται.

This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.