Εορτή των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Ενορία του Αγίου Νικολάου

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΣ

Με θρησκευτική λαμπρότητα  εορτάστηκε στην Ενορία του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας η ιερή μνήμη του μεγάλου Αποστόλου των Εθνών Παύλου, ιδρυτού της Εκκλησίας της Ελλάδος και του πρωτοκορυφαίου Αποστόλου Πέτρου.

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013, το απόγευμα, τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου ο Μέγας  Εσπερινός και αρτοκλασία από τους Ιερείς της Ενορίας π. Βασίλειο και π. Νέστορα.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου, εορτή της ιεράς μνήμης των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και ημέρα της Θρονικής Εορτής της Αγιωτάτης Εκκλησίας της Ελλάδος, τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου η Θεία Λειτουργία από τους εφημερίους του Ναού.

Στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλο, ο οποίος φέρει το όνομα του μεγάλου Αποστόλου των Εθνών Παύλου, ευχόμαστε και προσευχόμαστε, ο παντοδύναμος Θεός να του χαρίζει υγεία, δύναμη και μακροημέρευση.

Ευχόμαστε, να συνεχίσει να ποιμαίνει με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη την Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης, προς όφελος όλων των πιστών της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Εις πολλά και ευλογημένα έτη, Δέσποτα.

This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.