Λήξη της Κατηχητικής Περιόδου 2011 – 2012.

Η Ενορία του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας, με τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Παύλου, διοργάνωσε και φέτος την λήξη της Κατηχητικής Περιόδου 2011 – 12 για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και τους νέους των Γυμνασίων και Λυκείων.

Η γιορτή της λήξεως έγινε στην αίθουσα του Ενοριακού κέντρου του Αγίου Νικολάου την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012.

Τα παιδιά τραγούδησαν όλα μαζί με κέφι και θυμήθηκαν τις όμορφες εκδηλώσεις, που πραγματοποίησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της κατηχητικής χρονιάς, μέσα από τις φωτογραφίες που προβαλλόταν σε οθόνη.

Στο τέλος έγινε η βράβευση των μαθητών με τις περισσότερες παρουσίες στα κατηχητικά μαθήματα. Το βραβείο ήταν ένα καλό βιβλίο, να τους κρατάει συντροφιά τις ημέρες του καλοκαιριού. Τα παιδιά, με πολλή χαρά, πήραν τα βιβλία από το χέρι του π. Βασιλείου.

Επίσης, σε όλα τα παιδιά δόθηκε ως αναμνηστικό ενθύμιο, ένα παιδικό προσευχητάριο, για να τους βοηθά στις καθημερινές προσευχές τους. Πήραν επίσης κέρασμα από ένα γλυκό και ένα δροσερό αναψυκτικό.

Ο π. Βασίλειος ευχαρίστησε πολύ τις συνεργάτριες στην κατηχητική προσπάθεια, που κάνει η Ενορία του Αγίου Νικολάου. Τις ευχήθηκε να έχουν κάθε πρόοδο και ευλογία από τον Άγιο Τριαδικό Θεό. Ευχήθηκε επίσης να συνεχίσουν να εργάζονται έτσι, αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς, στον αμπελώνα του Κυρίου, σ’ όλη τους τη ζωή. Ευχαρίστησε κατόπιν όλους εκείνους όσοι βοηθούν στο έργο της κατηχήσεως. Ευχαρίστησε, τέλος, και όλα τα παιδιά, που αψηφώντας τις ποικίλες αντιξοότητες, δεν παρέλειψαν τα κατηχητικά μαθήματα και τις διάφορες δραστηριότητες. Τα ευχήθηκε «καλό καλοκαίρι» και κάθε πνευματική και υλική πρόοδο.

Ας είναι δοξασμένο το Άγιο όνομα του Αγίου Τριαδικού Θεού μας, που για ακόμη μία χρονιά έδωσε την ευλογία να ακουσθεί ο Λόγος του σε πάρα πολλά παιδιά.

This entry was posted in Επικαιρότητα and tagged . Bookmark the permalink.